06 43 71 58 48

Gastenboek


Zorgduur 49 uur / Voorburg

Onze kraamweek?! In 1 woord.... top! Na een lange en spannende bevalling zijn we opgevangen door Leona. Hoe fijn is dat?! Zo'n klein hummeltje in je armen en dan toch wat onzeker naar huis. Wat heerlijk dat ze ons de eerste week op weg heeft mogen helpen!

Zo heerlijk met die kleine getut en zoveel kunnen leren van haar.
Met ook zeker ruimte voor lol en gezelligheid heb ik samen met die kleine deze week als fantastisch ervaren!
We hadden geen fijnere start kunnen krijgen samen!


Zorgduur 9 dagen / 62,5 uur
Waarom wij jou van harte aanbevelen: je geeft tips zonder dat je sturend of betweterig over komt. Je doet op eigen initiatief heel veel in het huishouden en vertelt dan duidelijk wat je doet, waar je bent wat prettig is. Je neemt sochtends de tijd om even een praatje te maken over hoe het is gegaan de nacht en neemt een planning voor de dag door. Dat is heel handig. Je hebt in zeer korte tijd met Duuk een band weten op te bouwen en brengt zelf een goede balans in aandacht voor hem, voor Bente, voor mij en voor Peter. Je geeft ons als ouders de ruimte dingen zelf op te pakken maar neemt ook zorg over als wij dat willen. Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam, harde werker. Echt iemand die een grote positieve rol heeft gespeeld in de kraamweek. We gaan je missen!


Zorgduur 4 dagen / 20,75 uur / Den Haag
Dankzij Leona heb ik een hele fijne kraamweek gehad! Leona is betrokken en behulpzaam en voelt goed aan wat de mensen waar zij mee werkt nodig hebben. Ze besteedt persoonlijke aandacht aan zowel baby als moeder. Ze is duidelijk ervaren en deskundig en pakt taken zelfstandig aan. Met de hulp en positieve instelling van Leona ben ik echt tot rust gekomen en dankzij haar goede zorgen en adviezen was ik zelfverzekerd genoeg om na de kraamtijd alleen voor mijn baby te zorgen.


Zorgduur 8 dagen / 49 uur
Leona is een ontzettend fijne kraamhulp. Ze heeft een luisterend oor en geeft waardevolle adviezen en praktische tips. Allereerst is ze er voor kind en ouders. Leona leert je alles op een prettig tempo en op een manier waarbij je je baby leert kennen. Zo kun je ook de tijd na de kraamweek met vertrouwen tegemoet zien. Leona pakt aan en is initiatiefrijk. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld ook alles in het huishouden op rolletjes loopt.


Zorguren 34,5/ Alphen ad Rijn
Wat hebben we genoten van de tijd dat je bij ons was! Je hebt de zorg goed opgepakt. Je bent meedenkend, sociaal en de kids waren gek op je! Het is fijn dat je zo zelfstandig kunt werken, zelf dingen aanpakt en laat weten waar je mee bezig bent of gaat. Je zorgde goed voor bezoek en maakte lekkere fruithapjes. Je past je goed aan in het gezin en de dingen die daarin moeten gebeuren. Al met al hebben we een onvergetelijke kraamtijd met jou gehad waarin we echt konden genieten met en van elkaar!


Zorguren 25,5/ Valkenburg

Voor Leona is niets teveel. Wat een lieve, gezellige, harde werker is ze!! Wij kijken terug op een geweldige kraamweek met ons samengestelde
gezin van vijf kinderen. Best druk natuurlijk maar Leona is er voor iedereen binnen het gezin. Ze vergeet niemand, stemt met jou af wat
voor jou belangrijk is, biedt een luisterend oor, geeft hele fijne tips en geeft je het vertrouwen dat je het goed doet met de kleine
nieuwe baby en dat is zo fijn als je net bevallen bent. Al onze kindjes waren dol op haar en vragen nog regelmatig of ze nog een keer
op bezoek komt. Als er vriendinnen in de buurt in verwachting zijn dan geef ik altijd de website van Leona want dan weet je zeker dat je een geweldige kraamweek hebt waarin je volledig tot rust komt.


Zorguren 37,5 / Den Haag

Leona heeft er voor gezorgd dat wij optimaal van onze kraamweek konden genieten. Leona nam ons al het werk uit handen en was daarnaast erg lief voor onze oudste dochter Julia van 20 maanden. Leona is rustig en zorgt voor een ontspannen sfeer, wat een heerlijk gevoel geeft. Leona heeft veel kennis en houdt zich keurig aan de afspraken die wij met haar maken.
Vandaag hebben wij helaas alweer afscheid van Leona moeten nemen en wij gaan haar heel erg missen!


Zorguren 32 uur / Leidschendam

In een woord wow. Wat heb ik een fijne week gehad, ik heb super veel van Leona kunnen leren en ze nam al het werk uit onze handen, we hebben kunnen genieten en ze wist precies wat we nodig hadden.
We hebben veel kunnen tutten met de kleine, het was super gezellig. Geen een vraag was gek en konden alles delen. Wat ben ik Leona dankbaar! We missen haar nog steeds. Ik zou jou aan iedereen aanbevelen!


Zorguren 63 uur/ Roelofarendsveen

Wat was het fijn dat je er was tijdens onze kraamperiode. Je was in eerste plaats zo lief voor onze kleine Sam. Ook heb je ons goed ondersteund, er kwam zoveel op ons af.
Je hebt alles goed uitgelegd, geholpen met de borstvoeding en adequaat gereageerd toen het met mij wat slechter ging en Sam te geel was. Hierdoor moesten wij weer terug naar het ziekenhuis voor twee nachten. Na die twee nachten stond je weer klaar voor ons.
We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. We willen je nogmaals bedanken voor alle goede zorgen.

VOORDELEN

Je krijgt één gezicht in de kraamweek en ik doe ook de intake.

Je hoeft geen weegschaal in huis te halen, deze neem ik zelf mee.

Je weet wie er komt.

Je kunt mij bij vragen altijd bellen, mailen of whatsappen.

Je krijgt gegarandeerd kraamzorg, ook als ik zelf niet kan komen wegens ziekte of overmacht.